Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Juledengelaiven

30/12/2012 @ 11:30 - 16:00

Englene og Nissene har i lang tid hatt en krangel gående om hvem som har krav på jula. Nå har det toppet seg, og de braker sammen i et møljeslagsmål for å avgjøre striden en gang for all! Hvem vinner? Hvem har krav på jula?

Om laiven

Juledengelaiven er en lavterskellaiv, med svært lave krav til forkunnskaper og kostyme. Juledengelaiv var en tradisjon for mange år siden, og det var artig da, så vi vil prøve igjen nå.
Vi tar oss selv 0% høytidelig, og vi satser stort på å ha det artig.

Praktisk

30. desember 2012, i festningsparken. Oppmøte 11:30 for brif, roller, våpensjekk og spillregler. Vi satser på å være ferdig til 4.
Aldersgrense: 16 år. Yngre spillere kan delta i følge med voksen.

Kostymekrav

Ta med egen nisselue, merk den GODT så du kan få den tilbake etterpå! Siden vi ikke deler «lag» på forhånd, er det greit om du kommer i litt generiske klær, så vi kan sette deg som både engel og nisse.

Våpenkrav

Pæddavåpen av ymse slag. Latexvåpen er veldig fint. Ingen krav til realisme, tre-hånds-sverd lagd av liggeunderlag og gaffa er like akseptert som latexreplika av ett sverd fra 1200-tallet. Så lenge det ikke har skarpe/harde kanter og/eller er tungt, er det greit. Er du usikker kan du spørre på facebookeventen.
Trenger du våpen? Du har to alternativer:
1) lag ett selv, eller
2) spør om du kan få låne.
Oppdateringer på laivens Facebook-event:

Detaljer

Dato:
30/12/2012
Tid
11:30 - 16:00

Sted

Festningsparken
ved Kristiansten festning

Arrangør

Trude Johansen og Marianne Stornes